VOOR 14U BESTELD = ZELFDE DAG VERZONDEN I GRATIS VERZENDING BOVEN €50
Klantenservice
1 BESTELLEN
1.1 ☁ Kan ik een artikel reserveren of liggen jullie items opzij?

Wij kunnen geen items opzij leggen of reserveren. 

1.2 ☁ Het item dat ik wil is niet meer in voorraad? Komt dit nog opnieuw binnen?

Is je favoriete item niet meer in voorraad? We houden je op de hoogte op onze site of op onze sociale media moest het items terug binnenkomen. Nieuwe items of items die terug in voorraad zijn, posten we meteen op Facebook en Instagram. 

De collectie van Clouds of Fashion wisselt voortdurend en daarom kan het zijn dat er verschillende items niet opnieuw in stock komen. 

1.3 ☁ Waar kan ik meer informatie over een bepaald item vinden?

Alle informatie over een bepaald product vind je naast het product. Indien je nog meer informatie wenst mag je altijd een mailtje sturen naar info@cloudsoffashion.com. 

2 LEVERING/OPHALING
2.1 ☁ Wanneer komt mijn pakje aan?

We doen onze uiterste best om jullie pakjes zo snel mogelijk bij jullie te bezorgen. Als je jouw bestelling voor 14uur hebt geplaatst, heb je het de volgende dag in huis. Het duurt ongeveer 1-2 werkdagen voor een pakje thuis wordt geleverd. Als je een bestelling hebt geplaatst in het weekend zal deze de eerstvolgende werkdag geleverd worden. 

Flexibele levering met Predict van DPD

Door de predict service van DPD kan je jouw pakje de hele tijd volgen. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht van het aflevermoment via een e-mail met de afleverdatum. De ochtend van de levering volgt een tweede mail met het tijdvak van 1 uur waarin de chauffeur zal langskomen.

Een lastminutewijziging voor de levering? Met de inflight opties kan je de datum én de plaats van de levering aanpassen, tot 1 uur voor het moment van levering. Dankzij live tracking kan je bovendien jouw pakket volgen op een kaart en nagaan hoeveel stops de chauffeur nog moet uitvoeren voor hij aankomt. Deze service is beschikbaar op jouw pc, tablet en smartphone, voor alle pakketjes die worden verstuurd binnen België en Luxemburg.

DPD Pickup

DPD Pickup is dé oplossing om gemakkelijk pakketten te ontvangen. Met een levering in een Pickup parcelshop kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend.

Met 1.500 Pickup parcelshops in de Benelux, is DPD altijd in de buurt. Ontdek je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop

2.2 ☁ Kan ik mijn pakket volgen?

Ja, op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan. Het enige wat je nodig hebt is het 14-cijferig pakketnummer.

2.3 ☁ Wat zijn de verzendingskosten?

Verzending in België en Nederland kost €5. Bestellingen boven €50 worden gratis verzonden. De verzendkosten voor overige landen zijn naargelang de regio. Als je jouw pakketje ophaalt in een DPD Parcel Punt of in één van onze winkels is het gratis. 

2.4 ☁ Kan ik mijn bestelling nog aanpassen of annuleren?

Jammer genoeg kunnen we het niet toe laten om geplaatste bestellingen nog aan te passen of te annuleren. Wil je het bestelde artikel graag ruilen? Je kan dit doen binnen een termijn van 14 dagen. 

2.5 ☁ Hoe weet ik wanneer ik mijn bestelling kan komen ophalen in Antwerpen?

 

Vanaf het moment dat jouw bestelling klaar is zal je een e-mail krijgen dat je order verwerkt is en je deze kan komen ophalen. Dit wil zeggen dat je het pakketje kan komen ophalen in onze winkel in Antwerpen of Gent (vanaf maart). 

Wanneer je voor de optie Pick up in Antwerpen/Gent kiest zal het minstens een dag duren voor je jouw bestelling daar kan ophalen. Hierdoor wil het niet zeggen dat als je iets online hebt besteld, je het dezelfde dag al kan komen ophalen. 

2.6 ☁ Ik was niet thuis wanneer ze mijn pakje hebben geleverd. Wat nu?

Ben je niet thuis wanneer de DPD chauffeur langskomt? Je kan je pakket in een Pickup parcelshop afhalen.

Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt, wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

Met 1.500 Pickup parcelshops in de Benelux, is DPD altijd in de buurt. Ontdek je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop

 

2.7 ☁ Ik heb mijn pakketje laten leveren in een DPD Parcelpunt. Wanneer kan ik deze ophalen?

DPD Pickup

DPD Pickup is dé oplossing om gemakkelijk pakketten te ontvangen. Met een levering in een Pickup parcelshop kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend.

Met 1.500 Pickup parcelshops in de Benelux, is DPD altijd in de buurt. Ontdek je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop.

Wat is een Pickup parcelshop?

Een Pickup parcelshop is een locatie voor het verzenden en ophalen van pakketten. 

3 BETALING
3.1 ☁ Hoe gebruik ik mijn kortingscode of giftcard?

Eens je jouw bestelling hebt geplaatst, vul je al jouw gegevens in. Bij het overzicht van jouw bestelling kan je een kortingscode of giftcard code ingeven.

3.2 ☁ Wat zijn jullie bankgegevens?

Clouds of Fashion
BE89 0689 0507 4085
BIC KREDBEBB

3.3 ☁ Mijn betaling is doorgegaan maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat doe ik?

Meteen na het plaatsen van jouw bestelling zou je een bevestigingsmail moeten krijgen. Heb je er geen gekregen? We verzoeken je om eerst je SPAM-folder eens na te kijken. Als er daar ook geen mail in staat, contacteer ons dan via info@cloudsoffashion.com. 

4 RETOURS OF WISSELS
4.1 ☁ Ik heb een onvolledige, onjuiste of beschadigde bestelling aangekregen. Wat moet ik doen?

Allereerst willen we hier onze oprechte excuses voor aanbieden. We verzoeken je om contact op te nemen met onze klantendienst binnen de 7 dagen door een mailtje te sturen naar info@cloudsoffashion.com. We doen onze uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. De retourkosten worden vergoed. 

4.2 ☁ Kan ik mijn artikel ruilen of wisselen?

Je kan je artikel wisselen of terugsturen binnen een termijn van 14 dagen. Een item terugsturen is op je eigen kosten. Bij elke bestelling zal een retourformulier bijzitten. Dit dien je in te vullen en mee bij jouw retourzending te steken. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »